MAJ

27-05-2010 | 0 kommentarer
Nu var det dags att skriva ett par rader på hemsidan igen tycker jag! Som vanligt har det dröjt lite väl länge mellan uppdateringarna, vilket inte beror på att det inte händer så mycket, utan snarare för att det hänt mycket en tid.

Sedan förra uppdateringen har jag kört Skandisloppet, Skandis GP och tillbringat en vecka i Tyskland med mountainbikelandslaget som ställföreträdande förbundskapten.

Skandishelgen i Uppsala gick både bra och dåligt. Bra var att jag satt med ganska länge båda dagarna och dåligt var att jag inte lyckades ta mig i mål någon av dagarna. Skandisloppet är ju ett av de tuffaste loppen på hela säsongen här hemma, vilket gör att jag ändå tycker att resultaten är godkända.

Torsdagen efter skandis drog jag till Tyskland för att prova rollen som förbundskapten ett par dagar. Hade en trevlig tid i tyskland och träffade många personer som jag inte träffat förut, vilket var kul. Hoppas jag gjort ett bra intryck på ledningen så jag får förtroendet någon mer gång om det behövs.

Väl hemma i Falun stannade jag inte länge innan jag tog bilen till Herrljunga för att gå på min kusins bröllop. Var mycket trevligt att träffa släkten vilket sker allt för sällan. Bröllopet var fint och maten god. Tilläggas bör ju att Tobias Hysén var toastmaster.

Till helgen är det dags för tävling igen nere i Falköping. Är med lite skräckblandad förtjusning som jag ser fram emot helgen. De senaste veckornas ståhej har inte gjort formen bättre och denna veckans mission har varit att få lite form att tävla med. Hoppas jag lyckats! Allt för denna gång!

Kommentera inlägget

Namn:

E-post / hemsida:

Kod:
(De tre första bokstäverna i alfabetet)

Content Management Powered by CuteNews
© 2008 Marcus Johansson. Alla rättigheter är reserverade. | Skapad av Mattias Haal