Giro di Mösseberg och en ledig helg

04-06-2010 | 0 kommentarer
Förra helgen var jag i Falköping för att köra den tredje(?) deltävlingen i Sverigecupen på landsväg. Helgen startades med ett GP på 50minuter plus två varv som gick i centrala Falköping. Efter ett antal var bildades en utbrytning på åtta man som vi hade två killar med i. Vi var ganska nöjda med det och intog en lite mer passiv roll i klungan. Utbrytningen höll hela vägen och grabbarna lyckades klämma sig in på andra respektive fjärde plats vilket måste anses vara godkänt. Själv spurtade jag in som fyra i klungan och tolva totalt. Lyckades sabba min position i klungan under sista varvet och fick inte riktigt chansen att spänna spurtvaderna bland de snabba grabbarna längst fram.

I söndags körde vi linjeloppet som gick över 161 kilometer på slätterna mellan Skara och Falköping. En riktigt trevlig bana som innehöll det mesta i cykelnaturupplevelse. Laget var med på det mesta som hände i klungan och det gick cirka 6-7 mil innan en större grupp kom iväg. Jag lyckades för en gångs skull vara med i utbrytningen men den höll inte länge då det fanns mycket olika viljor i gruppen. Efter ytterligare några mil gick en ny utbrytning iväg och jag lyckades vara med även denna. Den höll ända in på småvarven i Falköping men efter cirka två varv var klungan ikapp oss. När klungan kom var jag lite för stum för att kunna hänga med och jag rullade igenom ett par varv för tränings skull innan jag klev av.

Helgens resultat är väl än en gång inte så mycket att skryta med. Dock har laget lyckats betydligt bättre och jag känner mig delaktig i detta.

Nu till helgen är jag ledig för första gången på länge. Helgen kommer jag bedriva i sommarstugan med diverse olika underhållarbeten, vilket jag ser som rekreation för kropp och själ.

Kommentera inlägget

Namn:

E-post / hemsida:

Kod:
(De tre första bokstäverna i alfabetet)

Content Management Powered by CuteNews
© 2008 Marcus Johansson. Alla rättigheter är reserverade. | Skapad av Mattias Haal